Меню
Количка

Червено вино

Червено вино
АЕ Мерло & Каберне Совиньон & Пти Вердо
Нов Топ продукт
Плътен, тъмно гранатово червен цвят. Атрактивен  нос с нотки на презрели черни горски плодове, карамел, печена чушка и сладки подправки. Стопено, заоблено и меко тяло, велурени танини и дълъг финал, в който остава спомен за сладки подправки и стафида в ром.  Чудесно се комбинира с дивечово..
15.50 лв.
АЕ Мерло § Каберне Совиньон § Пти Вердо
Нов Топ продукт
Плътен, тъмно гранатово червен цвят. Атрактивен нос с нотки на презрели черни горски плодове, карамел, печена чушка и сладки подправки. Стопено, заоблено и меко тяло, велурени танини и дълъг финал, в който остава спомен за сладки подправки и стафида в ром. Чудесно се комбинира с дивечово месо, отлеж..
16.00 лв.
Стопено, заоблено и меко тяло, велурени танини и дълъг финал..
10.90 лв.
АЕ Пърпъл Ред Мерло
Нов Топ продукт
Богато и фино тяло с много добра структура, кадифени танини на финала...
10.90 лв.
Брането е извършено изцяло на ръка, вземайки под внимание различните сортове грозде, но също така изложението и надморската височина на отделните парцели на лозето.Реколтата от отделните парцели е събирана поотделно, за да се даде възможност на гроздето да ферментира въз основа на специфичните харак..
39.99 лв.
АЕ Сира & Рубин
Нов Топ продукт
Гранатово червен цвят с меки оттенъци. Интензивен нос в които се откриват зрели черни плодове, сладки подправки кафе и шоколад. Богато и фино тяло с много добра структура, кадифени танини на финала и дълъг запомнящ се послевкус...
15.50 лв.
❤ Позволете ни да станем част от вашият празник на промоционална цета от 35.00 лв ❤..
35.00 лв.
Опитайте промо кашон от Александра Винеярдс:● АЕ Верментино 2018г● АЕ Шардоне 2014г● АЕ Траминер 2017г● АЕ Резерва● АЕ Мерло & Каберне Совиньон & Пти Вердо 2016..
90.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)